Glass i Söderköping och foundationkurs

Som vanligt när man kommer tillbaka till Linköping så är det fullt ös från start och på måndagen bestämde vi oss för att åka till Söderköping och äta glass.
På smultronstället är såväl människor som hundar varmt välkomna och hundarna bjuds även dom på glass, vilket både Rocky och Sigge uppskattade - som ni kan se :P
 
 
På kvällen var det dags för kurs för lille Sigge igen, och när träningsväskan packades här hemma var det någon som ballade ur totalt och räjsade ut till hissen som en fullkomlig IDIOT! Det känns så skönt att träningsglädjen börjar vakna på allvar och igår tog han i för allt vad han var värd. Han orkar inte så länge men det han gör, det gör han bra! Är riktigt roligt att träna med honom och han har en sån härlig energi!

Sommarlovet nästan slut

Och tur är väl det, så man kan komma in i lite vettiga rutiner. Att jobba är då bannemej tröttsamt och jag förstår inte folk som både hinner (orkar) jobba och dessutom hinner med sina hundar, och ofta flera stycken, på ett tillfredställande sätt. Ur träningssynpunkt så är jag grymt missnöjd med denna sommar, och likaså mina hundar misstänker jag.
Agilityn lyser med sin frånvaro och jag längtar så till att komma ut till BK och kunna träna ordentligt!
Den där freestyletävlingen i september lär jag skippa, för jag känner mig inte alls redo och vi kan typ ingenting haha!
 
Den där bilen jag pratade om för ett tag sen, den står iaf här nu, och jag är supernöjd! Visst, det är ingen ny bil och den har lite "karaktär" som jag vill kalla det, men det är en vettig kombibil till ett bra pris! Även om min plånbok inte höll med om det alls.

Plånboken protesterar högljutt över mitt hundägande över lag, men som tur är har jag fantastiska föräldrar som skämmer bort mig så jag skäms som en hund! Hade varken haft en Sigge eller en bil om det inte vore för dem. De vet hur begränsad man blir utan pengar och ställer ALLTID upp. Som sagt, jag skäms! Deras lån har iaf betytt massor och en dag när jag blir rik ska jag betala stor ränta på dessa lån!
 
På söndag åker vi på besök till Linköping så om det är någon som är sugen på en hundpromenad på söndag kväll hojta mer än gärna till! Jag saknar er alla och ser fram emot hösten!
Sen åker vi tillbaka för sista jobbpassen, och den 26e eller 27e augusti kommer vi till Linköping "på riktigt", och då slipper ni mig inte längre :)

RSS 2.0