Ett överdrivet drickande, och att lära gamla hundar att sitta

Dagens inlägg handlar faktiskt bara om gammelman. 
Han har börjat dricka massor... Liksom märkbart mer än han brukar göra. Mer som en normal hund, men mycket för att vara Rocky. För Rocky har alltid druckit frustrerande lite enligt mig, och när vi tävlar eller det är sommar så är det ofta krig om att få i honom vatten.
Tänker att jag ska avvakta lite och se vad som händer - han är ju precis som vanligt i övrigt, förutom att han också kissar mer, men nog bultar mattehjärtat lite exta. Fina gamla gubbe ska ju hålla sig pigg och frisk länge till! <3
 
När jag och Sigge tränar så brukar Rocky få göra ungefär samma sak - men lite slappare och roligare, sådär på gubbavis liksom. 
Även kontaktfältsträningen får han vara med på, och visst fasen vore det skönt att sådär vid 10 års ålder kunna reparera tabben med att inte träna in något beteende liksom ;)
 
Man tränar och tränar, Rocky försöker och man ser liksom hur han håller tungan rätt i munnen och verkligen försöker. Dock blir det ofta lite knasigt också - för Rocky har blivit väääääldigt tung i rumpan på senare dagar. Alla beteende får liksom en liten extra finish om man sitter samtidigt. Så detta gör han nu även på lådan. Backar upp, ställer sig jättefint och PANG, så sätter han sig och tycker han är ASduktig! 
Jag har belönat och belönat och belönat och jag är INTE sen i timingen. Får till så fina rep och han står så bra så bra - nu lossnar det väl? PANG, så åker rumpan ner på lådan. 
Sittande kontaktfält - vore inte det coolt? Vi är kvar på ungefär samma nivå som Sigge var på pass 2, och Rocky vägrar att gå med på att man ska STÅ upp, det måste väl ändå alltid vara bättre att sitta ner? Eller?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Håller tummarna för att det bara är något tillfälligt som gör honom törstig och kissenödig. <3

2015-01-15 @ 11:40:31
URL: http://baraomfiasflock.wordpress.com
Postat av: Anonym

Gullgubben sadlar om till Rallylydnad?! Kram Malin & Birdie

2015-01-16 @ 14:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0