Träning och valpvakt

Tränade i storm i söndags - var ingen höjdare. Rivningar var icke förekommande - det hann han inte med innan bommarna flugit sin väg på egen hand... :P
Balansen vågade vi köra ett par gånger, men fick avbryta för Sigge höll på att blåsa av. Sån träning var liksom inte så givande alls, jag hade svårt att koncentrera mig för att man mest sprang omkring och kollade att hinderstöden stod upp så att vi slapp slå ihjäl oss. 

Desto bättre träning hade vi igår. Den var kort och inte särskilt strukturerad. Tanken var mest att köra lite kontaktfält innan styrelsemötet, men det var så himlans många hundar så vi fick träna lite annat innan. Sigge rev ingenting, så får nog vara uppmärksam i framtiden och säga ifrån när han river eftersom det uppenbarligen verkar vara slarv! Kontaktfälten fungerar bra, men vill få bättre tryck på gungan. Får fundera lite på hur jag ska göra detta på bästa sätt. Han vill ta den, men är inte 100 bekväm med killet i magen, svårt!
 
På torsdag blir det mer strukturerad träning, och det ser jag fram emot :D
 
Var valpvakt igår också, till lilla Minna på 4 månader! Fick då se en sida av Sigge som inte uppdagats innan! Han är en sån där hund som mognar och beter sig oerhört vuxet när en valp blir närvarande. Försöken att busa med henne var få, och han uppskattade varken att hon satte sig på hans huvud eller bet honom i kinderna. Jag var i chock! Det absolut värsta för Sigge var dock leksakerna.... HON TOG HANS LEKSAKER!!! Får man göra så? Enligt Sigges plågade ansiktsuttryck så är svaret på frågan ett rungande nej! Han var nog den som var lyckligast när valpen åkte hem på eftermiddagen - ordningen var återställd :P Det är inte inte lätt när man lever i tron att universum kretsar kring en själv, och så kommer det en valp och tar plats. Hujedamig!
Rocky tog det som förväntat - "äcklig valp, håll dig borta!", så det var armlängds avstånd hela dagen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0